O nama

Naša kompanija postoji od 2006. godine sa sjedištem u Mostaru. Bavimo se proizvodnjom i distribucijom biljnih preparata na bazi čorokota (crnog kima), meda, matične mliječi, polena… koji koriste za očuvanje zdravlja i zdravih navika života pod nazivom „Dr. Gabriel´s“ brend.

Naši proizvodi se proizvode kao što smo i rekli u Mostaru, u BiH, prema najvišim izvoznim EU standardima. O mikrobiološkoj analizi proizvoda brine firma Euro inspekt, a analize radi Federalni Agromediteranski Zavod iz Mostara koji je pored Zavoda za javno zdravstvo najjača kuća za ispitivanje ispravnosti proizvoda u BiH.

Svaki Dr. Gabriel´s proizvod prolazi kroz njihovu kontrolu i svaki posjeduje certifikate o ispravnosti proizvoda kako bi izašao na tržište.

Sa već dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim kvalitetom pronašli smo naše mjesto u Vašim domovima i Vašim porodicama.

Sigurni smo da svakoj porodici treba ponešto iz široke palete naših proizvoda koji pospješuju današnji kvalitet života .

Nudimo Vam da zajednički brinemo o Vašem zdravlju, o zdravim navikama života, o zdravoj njezi kože na potpuno prirodan način uz 100% garanciju povrata novca, ukoliko ne budete zadovoljni našim proizvodima .

Za naše proizvode možemo sa ponosom reći da su 100% prirodni, organski, bez glutena , te visoke kvalitete.

Pratite naš rad, slobodno nas kontaktirajte za razne savjete u vezi zdravlja, njege kože, regulacije tjelesne težine … za sve imamo prirodna rješenja.

Zajedno kroz razgovor postići ćemo najkvalitetnije rješenje za Vas.

Vaš „Dr.Gabriel´s“ tim