Organsko ulje Bundeve

ULJE BUNDEVE

Dr. Gabriels Ulje bundeve je odlično prirodno biljno ulje za poboljšanje imuniteta i pojačanje potencije. Ojačava rad srca i jetre jer je prirodni izvor magnezijuma, cinka i omega 3 masnih kiselina. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa radom srca, jetre, prostatom, mokrenjem, upalama u crijevima, nesanicom, potencijom. Magnezij u prirodnoj formi dokazan je u zaštiti od srčanog i moždanog udara, kao i kod problema sa krvnim sudovima. Zbog velikog udjela omega 3 masnih kiselina (ALA), koje tijelo pretvara u sebi korisnu omega 3 EPA i DHA formu korisno je kod problema sa jetrom.

Sadrži mnogo cinka koji je prijeko potreban za jak imunitet, potenciju, rast čelija, dobar san i raspoložene.

Korisno je muškarcima koji pate zbog uvećane prostate, jer ovaj proizvod blokira pretvaranje testosterona u DHT hormone koji se taloži u prostati i zbog čega dolazi do povećanja prostate.

Način upotrebe:

Odrasli: 2 x supena kašika dnevno

Djeca od 12 godina: 2 x čajna kašika dnevno

Sastav:

Hladno presovano ekstra djevičansko ulje štajerske bundeve golice.

Prirodni izvor: magnezijuma, cinka, omega 3 i 6 kiselina, vitamina E, fitosterola, fitoestrogena.

Napomena:

Proizvod ne smiju koristiti trudnice niti djeca ispod 12 godina starosti.

Ako pijete Litij posavjetujte se sa svojim ljekarom prije upotrebe proizvoda.

Ne upotrebljavati ako imate autoimunu bolest.

Regularna cijena: 30,00 KM

Akcijska cijena: 23,00 KM

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Vaš Dr.Gabriels time!

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr.Gabriels – Tajne zdravlja